Taustatiedot

Vastaajan nimi tai nimimerkki: kuultava

Vastaajan syntymävuosi: 1957

Luetun kirjan tai tarinan nimi: Ihmeiden oppikurssi

Luetun kirjan tai tarinan kirjoittajan nimi: Foundation for inner peace

Mitä kirjassa tai tarinassa tapahtui?

IOK on erään amerikkalaisen psykologian professorin kanavointina syntynyt n. 1400-sivuinen kirja. Kirjan tekeminen kesti 7 vuotta. Myös kirjan suomentamiseen kului 7 vuotta. Kirjan alkulähteen kerrotaan olevan Jeesus, jonka mukaan vasta nyt länsimainen ihminen on valmis vastaanottamaan kirjan sanoman.
Kirjan päätarkoitus on mielenmuutoksen avulla muuttaa suurin piirtein kaikki ihmisen elämässä. Kirja on nimenomaan pelastanut, tarjonnut lohtua ja toimii apuna myös aivan tavallisissa arjen ongelmissa. Kirja on selventänyt monia uskontoja kyseenalaistavaa mieltä askarruttavaa asiaa. Suuresta sivumäärästä huolimatta kirjan yhtenä tavoitteena on nähdä yksinkertaisuus kaikessa, mikä onkin monimutkaiselle mielelle yllättävän haastavaa. Kirja on viisas ja hyvin johdonmukainen.

Oliko kirja kuvitettu?

Kuka oli kuvittanut kirjan?

Kirjan tai tarinan lajityyppi? Jokin muu

Missä muodossa luettu teksti tai tarina oli? Painettu kirja

Lukukokemus

Lukukokemuksen paikka, missä lukukokemus tapahtui? Kotona, omassa tilassa (esim. oma huone), Kotona, yhteisessä tai yleisessä tilassa (esim. olohuone), Jonkun toisen kotona, vierailulla ym., Tilaisuudessa tai tapahtumassa (esim. seurat tai lukupiiri)

Lukukokemustilanne, missä seurassa olit ja kuinka usein lukukokemus tapahtui? Yksin, Hiljaa lukeminen, Ääneen lukeminen, Minä luin, Minä kuuntelin, Kertaluontoinen lukeminen, Toistuva lukeminen

Milloin lukukokemus tapahtui? Aamu, Päivä, Ilta, Kevät, Kesä, Syksy, Talvi

Minä vuonna lukukokemus tapahtui? 2014-

Kerro omin sanoin lukukokemuksestasi, mihin kokemus liittyi, mitä tapahtui jne?

Lukukokemus on ollut sanalla sanoen valtava elämänmuutos. Ja on sitä edelleen – päivittäin.

Mitä kirjat ja lukeminen merkitsevät sinulle?

Mielenmuutoksen välineitä.