Taustatiedot

Vastaajan nimi tai nimimerkki: J.L.

Vastaajan syntymävuosi: 2007

Luetun kirjan tai tarinan nimi: Omniscient reader’s viewpoint

Luetun kirjan tai tarinan kirjoittajan nimi: Sing Shong

Mitä kirjassa tai tarinassa tapahtui?

Sähkökirja maailmanlopusta, jota päähenkilö oli lukenut monia vuosia muuttui todellisuudeksi ja päähenkilö yrittää selvitä uudessa maailmassa käyttämällä novellista saatuja tietoja apuna.

Oliko kirja kuvitettu?

Kirja ei ollut kuvitettu.

Kuka oli kuvittanut kirjan?

Kirjan tai tarinan lajityyppi? Romaani, Nuortenkirja

Missä muodossa luettu teksti tai tarina oli? Sähkökirja

Lukukokemus

Lukukokemuksen paikka, missä lukukokemus tapahtui? Kotona, omassa tilassa (esim. oma huone), Kotona, yhteisessä tai yleisessä tilassa (esim. olohuone), Koulussa

Lukukokemustilanne, missä seurassa olit ja kuinka usein lukukokemus tapahtui? Yksin, Hiljaa lukeminen, Minä luin, Kertaluontoinen lukeminen

Milloin lukukokemus tapahtui? Päivä, Ilta, Yö, Kevät, Syksy, Talvi

Minä vuonna lukukokemus tapahtui? 2022-23

Kerro omin sanoin lukukokemuksestasi, mihin kokemus liittyi, mitä tapahtui jne?

Pisin kirja mitä olen ikinä lukenut (n. 4000 sivua), joten otin välillä lukemisesta taukoja, mutta aina teki mieli palata takaisin kirjan jännittävään maailmaan. Joskus mietin kirjaa ja sen mysteerejä silloinkin, kun en lukenut sitä. Kirja sai minut tuntemaan pelkoa ja iloa henkilöiden puolesta, uskoin kirjan maailmaan ja sen henkilöihin.

Mitä kirjat ja lukeminen merkitsevät sinulle?

Kirjat ovat minulle inspiraatio kirjoittaa omia tarinoita, tapa päästä rutiinista pois, mukavaa ajanviettoa. Lukeminen oli minusta tylsää alakoulun aikana, mutta yläkoulun aikana aloin lukemaan paljon luokkalaisen suosituksesta ja pidin siitä niin paljon, että lukemisesta tuli yksi minun suurimmista harrastuksista.